Klargøring til privat

Indvendig rengøring

Ved en indvendig rengøring gennemgås forskellige trin. Indledningsvist ryddes der op i bilen, hvilket efterfølges af en støvsugning. Dernæst følger en grundig rengøring af alle overflader ved brug af enten rengøringsmiddel eller en damprens. Ruderne bliver herefter pudset indvendigt, så alt snavs fjernes.

Afslutningsvist påføres der en UV-beskyttelse på alt indvendigt plast. Dette sikrer, at det ikke falmer i solen, og at der efterlades et perfekt shine og en frisk duft.

Udvendig rengøring

Ved en udvendig rengøring gennemgås forskellige trin. Indledningsvist bliver fælgene, dækkende samt skærmkasserne rengjort. Dernæst bliver hele bilen skyllet for overfladisk snavs, hvorefter bilen får et skummende lag sæbe, der skal fjerne mere fastgroet snavs. Dette skyldes herefter bort, og næste rengøring påbegyndes ved brug af 2-bucket-metoden. Metoden indebærer, at der bruges en spand med rent vand til at skylde snavs og skidt ud af vaskekludene, og en anden spand med sæbe, som sikrer, at der ikke trækkes snavs med op på bilen igen.

Afslutningsvist bliver bilen tør ved brug af et specielt tørrehåndklæde, der skåner bilens lak. Bilen er nu ren og tør, og er klar til at få lagt et beskyttende lag voks, hvis dette ønskes.

Tjærefjerner og flyverust

Dette er et ofte overset emne, men om ikke andet meget vigtigt. Tjærepletter kommer som oftest fra asfaltveje, og ses som små sorte pletter på lakken. Især er tjærepletter synlige på lyse og røde biler. Flyverust ses blandt andet ved små røde rustlignende pletter.

Flyverust stammer fra støvpartikler fra bremserne og udløses derfor hver gang du bremser, hvorfor pletterne også som oftest sidder nederst på bilen og på fælgene. Det er især vigtigt at få dem fjernet og sikre en god vedligeholdelse af bilen, da det i nogle tilfælde kan udvikle reelle rustskader.

Mobil Bilpleje Aalborg klargøre alle former for køretøjer, uanset størrelse og opgave. Alt lige
fra biler og motorcykler til både og traktorer. Hos Mobil Bilpleje Aalborg arbejdes der med
stort set alle former for klargøring, hvilket betyder, at der leveres et bredt sortiment af
services.

Se billeder af rengøring

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.